HERBALİFE İLE TATİL ÖNCESİ 5 BESLENME ÖNERİSİ

HERBALİFE İLE TATİL ÖNCESİ 5 BESLENME ÖNERİSİ

HERBALİFE İLE TATİL ÖNCESİ 5 BESLENME ÖNERİSİ

 

 

Turizm ve seyahat bizim için son 50-60 yıldır popülaritesini gösteren yeni bir olgu. Artık seyahat imkanı tanıyan kara yolu, uçak ve deniz ulaşımı işimizi daha da kolaylaştırıyor.

 

 

Bu nedenle herkesin tatil planları çoktan hazırlandı ama bu yaz boyu kilo da almak istemiyorsunuz.Peki bu durumda seyahat öncesi Herbalife ile tatil öncesi 5 beslenme önerimizi dikkate aldığınız aman Tatil dönüşü formunuzu koruyor ve konuya komşuya Tatil iyi geçti diyebilecek konumda olduğunuzu biliyor muydunuz?

 

 

İnsanlar İster iş için isterse tatil için çıktığı yolculukta öyle veya böyle bir şeyler tüketiyor ve bazen ölçüyü tutturmak da zorlanıyorlar. İster istemez seyahat boyunca yemek içmek için vakti çoğalan insanlar kendisi için belirlemesi gereken kırmızı çizgiyi çoktan aşmış oluyorlar ve aynanın karşısına geçip 10 günlük tatilde bu kadar kilo alınır mı?

 

 

Diyerek kendi kendine suçluluk hissi yaşıyorlar, bunalmaya ve strese mahal vermeden tatil planlarınız suya düşmeden sizi iyi hissettirecek bir haberimiz var. Seyahate çıkmadan rutin beslenme planımızı gözden geçirmeniz sizin kararlı olmanızı kolaylaştıracak. Böylece tatil boyunca kilo almadan rahat bir seyahat ve eğlence dolu günler sizin olacak.

 

 

Göç yolda düzülür demeyin tatil öncesi neleri yemeli ve içmelisin planın net olsun.

 

 

Bizim kültürümüz göç yolda düzülür felsefesi üzerine kuruludur. Bu nedenle tatile çıkan insanlar seyahat ettikleri süre zarfında hiç ummadıkları ikramlıklar ve hiç ummadıkları yemekler ile günü geçirirler.

 

 

Tamam be ya olsun demek ile durumu toparlamaya çalışırlar, sonrasında yaşanan pişmanlık fazladan kalori almayı aklayacak kadar güçlü nedenleri ortaya koymaz.Bize kalırsa tatil öncesi neleri yemeli ve içmelisiniz planınız net olsun ki; yola çıktıktan sonra bocalama yaşamayın bir kere aile olarak yola çıktığınız bütün insanların stratejisini net olarak ortaya koyun ve koyduğunuz kuralları net bir şekilde anlatarak uygulayın.

 

 

En can alıcı nokta tatil boyunca su yerine başka içecekleri tercih etmek ve sonrasında pişmanlık yaşamak olmasın vücudun her zaman olduğu gibi seyahat ve tatil süresince suya ihtiyacı vardır.Vücudunuzu susuz bırakmayın sağlıklı kalmak istiyorsanız hele ki kilolarınızın ani artış ivmesi kazanmasını istemiyorsanız su ile olan dostluğunuz devam etmeli.

 

 

Mümkün olduğunca seyahat boyunca hareket imkanı kısıtlı olacağından yüksek kalorili, şekerli,yağlı hatta abur cubur tarzı yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak durmanız sağlıklı atıştırmalıkları daha seyahate başlamadan bir gün öncesi çantanıza hazırlamış olmalısınız.

 

 

Böylece seyahat boyunca hem yeterince su içmiş ve her bir durakta abur cubur yememiş olacaksınız.

 

 

Herbalife Uyarısı Mola tuzaklarına düşmeyin.

 

 

Karayolu ile kendi araçları ile seyahat eden insanlar her bir petrol istasyonunda ya da otoban dinlenme tesislerinde olduğundan fazla yiyecek alma ve tercihlerini yaparken enerji içecekleri, asitli içecekler, yoğun şeker içeren meyve suları gibi sağlıksız tercihlerden yana kullanırlar.

 

 

Bunun nedeni bize göre Mola tuzaklarıdır. Bu gibi yerlerde başka bir çıkış alternatifi sunulmadığı için yolculuk boyunca kan şekerini dengelemeyi başaramayan insanlar sanki öğrenilmiş çaresizlik gibi bu tarz yiyecekleri almaya mecbur hissederler.

 

 

Yolculuk boyunca bu gibi tuzaklara düşmeyin, şanslı olan insanlar seyahat öncesi sağlıklı atıştırmalıkları hazırlayarak bu gibi tuzaklara düşmezler.

 

Formül 1 Besleyici Shake Karışımı Ahududu ve Beyaz Çikolata Aromalı
Formül 1 Besleyici Shake Karışımı Ahududu ve Beyaz Çikolata Aromalı

Örneğin; fındık, taze meyve, badem gibi yiyecekler sizi yolculuk boyunca bu tarz yiyeceklerden uzak tutmaya yetecektir. Bunun yanında yol boyu protein, vitamin, mineral zengini kalorisi düşük Herbalife formül 1 Shake her yere taşınan pratik karıştırıcısı ile imdadınıza yetişebilir.

 

 

Maksat dengeyi korumak ise Herbalife formül 1 Shake size yardımcı olabilir.

 

 

Çocuklar yesin, sizin hedefiniz belli.

 

 

Çocukların metabolizması çok hızlı hareket ettiği için gün boyu çok fazla hareket ederler yorulmak nedir bilmezler. Hele ki söz konusu tatil ve seyahat ise çocuklu ailelerin bu bitmek bilmeyen enerji karşısında pek fazla yapabilecekleri yoktur.

 

 

Ama ne var ki çocukların bir şeyler yemesi ve içmesi sizi de gaza getirmesin, çünkü yetişkin metabolizması daha çok kas yapılanması ve hidrasyon gibi daha karmaşık etkenlerin dengelediği bir yapıya sahiptir.

 

 

Çocuklar için yemek içmek sadece o an için ihtiyaç olmasa bile anı yaşamak adına yapılan bir eylem olduğundan nasıl olsa tükettikleri kaloriyi çok çabuk yakacakları göz önünde bulundurulmalı.

 

 

Siz de onlarla birlikte bir şeyler yemeye devam ederseniz ister istemez fazladan kalorileri sizde almış olacaksınız, çocukların stresini satın almanıza gerek yok, bırakın yolculuk ve tatil boyunca dilediklerince eğlenmeye devam etsinler.Siz zaten hedeflediğiniz kiloda kalmak istiyorsunuz.

 

 

Açık büfe size hitap etmeyebilir herbalife shake deneyin

 

 

Yolculuk bitti nihayet konaklamak üzere otele yerleştiniz ya da aile büyükleri için ziyarete geldiniz. Sizi hedefinizden uzaklaştıracak birçok renkli menü buralarda sizi bekliyor olabilir.

 

 

Bu beklenmedik açık büfe size hitap etmeyebilir her zaman kilo vermek isteyen ile etrafındaki negatif zıtlaşma durumları iki ateş arasında kalmış silahsız ve korunmasız sivil gibi sizi de hedef alabilir.

 

 

Bu nedenle yüksek yağlı yiyeceklerden kaçınmak ancak dengeli beslenme ile mümkün olabilir.Size sunulan menüde muhakkak garnitür, salata, yoğurt, protein içeren bir yiyecek bulmak mümkün olabilir. Bu sunulan menü sizi ikna etmeden sizin kendinizi ikna etmeniz gerekiyor.

 

 

Tam tahıllı 2 dilim ekmek biraz çorba ve tatlı olarak sütlaç sizin yükselen yeme içgüdünüzü yavaş yavaş kontrol altına almanız için bir kaç basit ipucudur.Eğer konaklama otelde olacaksa bir de bunlara göz atmalısınız kilo kontrolü için alternatif her zaman vardır.

 

 

-Kızartılmış Et ve Balık tüketmek yerine her zaman ızgara köfte ve balık sağlıklı bir tercih olacaktır.

 

 

-Otel menülerinin olmazsa olması patates kızartması ilk başta cazip gelebilir, sizi yanıltmasın daha sağlıklı olan salata ve bir kase çorba sizi bu tuzaktan koruyabilir.

 

 

-Tatlı menüsünde bunca şıralı tatlılar tüketmek yerine taze meyve daha iyi bir alternatiftir.

 

 

-Sabah kahvaltılarının yüksek kalorili misafiri sosis ve salam tarzı yiyecekler yerine pişmiş yumurta ve bir tutam yeşillik içeren kahvaltı daha fazla tok tutar.

 

 

-Yaş pastalar renkli dünyası ile sizi cezbediyor olabilir, illaki tatlı tüketecek gibi düşünüyor iseniz süt tatlıları sizin için daha masum bir kaçamak olacaktır.

 

 

İnsanın bu kadar yiyecek arasında kendisini kontrol etmesi bilinçli iradenin gücünü gösterir.

 

 

Zaten tatil süresince ölçüyü kaçırmamak istiyorsanız sağlıklı tercih olarak akşam menüleri için açık büfeye gitmenize de gerek yok Herbalife formül 1 Shake sizi yeterince tok tutmak ve yarın için dinlenmiş bir vücut ile güne başlamanızı kolaylaştıracak en iyi alternatif olabilir. Unutmayın tatil süreçleri insanların olduğundan daha fazla kilo almasına neden olur.

 

 

Yiyeceklerin kalorisini bilmek önemli.

 

 

Seyahatler ve tatil süreçleri insanı yeme-içme dürtüsü ile sınıyor olabilir ama siz bilinçli hareket ederseniz tatil sizin için bir eğlence, seyahat tatlı bir anı olarak fotoğraflarınızı süsleyebilir.

 

 

Burada asıl denge faktörü yiyeceklerin kalorisini bilmek sizin için en önemli savunma stratejilerini oluşturmanızı kolaylaştırır.

 

 

Seyahate giderken, tatil süresince onu yeme bunu yeme gibi talimatlar ile kendi kendinizi strese sokmanıza gerek yok.Sadece tükettiğiniz gıdaların ne kadar kalori içerdiğini bilmek ve buna uygun davranmak kilo almamak için işinizi kolaylaştıracak bilgilerdir.

 

 

Günlük Bazal metabolizma hızınız ile eş orantıda kaloriyi tercih edeceğiniz sağlıklı yemekler arasından seçerseniz olur biter. Her zaman dediğimiz gibi daha sağlıklı bir mutlu bir dünya için Herbalife sizin için sizlerle.İyi tatiller….

 

Lider Beslenme Herbalife Üyesi-053140799994

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site Roneon güvenlik uygulamaları ve Google reCAPTCHA tarafından korunmaktadır.<br />Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları kabul edin.